Vi söker erfarna svetsare!

Vi satsar vidare och söker erfarna svetsare till både Ellagro Örebro och Ellagro Västerås. I Ellagro är vi idag 10 licensierade svetsare i Örebro och 12 i Västerås. I Örebro har vi dessutom två svetsrobotar. Vill du jobba i ett snabbfotat bolag med engagerade kollegor? Vi söker dig som är intresserad av ett utmanande arbete med många nya detaljer och korta serier.

Vi ser gärna att du redan idag är en licenserad svetsare med några års erfarenhet. Du tycker produktionsteknik är spännande och vill vara med och utveckla teamet. Ett plus är ifall du har erfarenhet av Tig. Du har förmågan att agera självständigt, men arbetar självfallet i grupp. Du kan ha många bollar i luften med bibehållet fokus på kvalitet och planering mot övriga produktionsgrupper i verksamheten.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. För oss är din personlighet, driv och ditt intresse för teknik, minst lika viktigt som dina tekniska kompetenser. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Du ska kunna vara innovativ och kunna bidra med till företagets utveckling inom ditt kompetensområde.

Är du intresserad/har mer frågor? Skicka ansökan/frågor till work@ellagro.se.
Alternativt direkt till Jonas Hovberg (Västerås) Erik Ahlmark (Örebro).

Erik Ahlmark, Managing Director Örebro
Tel: 019-17 40 86, Skicka e-post

Jonas Hovberg, Managing Director Västerås
Tel: 021-80 21 90, Skicka e-post
Vi är alltid intresserad av rätt medarebetare!

Ellagro erbjuder spännande karriärmöjligheter inom många områden. Hos oss kan du använda all din kompetens och utvecklas som person medan du arbetar med teknik i framkant.

Vi är alltid intresserade av rätt personal. Är du intresserad av framtida möjligheter, skicka CV och kortfattat brev till Erik Ahlmark i Örebro eller Jonas Hovberg i Västerås.